MenuHome
Even
Voorstellen
TarievenProducten
Bestellen
InformatieContactLeveringsvoorwaarden
U heeft 0 producten
in uw winkelwagentje. Bestellen

Onderwater Fotografie

Tijdens de zwemlessen of een dagje uit naar het zwembad is het schering en inslag: de mooie en gezellige momenten worden graag vastgelegd. Onder het mom 'leuk voor later'worden misschien wel duizend foto's per jaar gemaakt door vaders, moeders, opa's, oma's, vrienden en bekenden. Allemaal foto's in en rond het zwembad, maar geen foto's onderwater.
Marco van der Sterre heeft zich in de onderwater fotografie gespecialiseerd.

Onderwaterfoto's hebben een extra dimensie. Dierbare momenten, zoals een baby die ontspannen kopje onder gaat of een kleuter die tijdens het diploma zwemmen door het gat zwemt, worden vanuit een andere invalshoek gefotografeerd. Het levert aandoenlijke beelden op van kinderen en volwassenen. Zelfs als iemand maar een hele korte tijd onderwater is, kunnen al meerdere foto's gemaakt worden. Een bijzondere aanvulling op foto's die gemaakt worden rond het zwembad.

Met een onderwaterfotograaf haalt u iets bijzonders in huis.
Voor (zwem)bedrijven verzorgen wij het hele traject, van opname tot levering van de foto's aan uw klant. Dit kan voor het bedrijf zelfs kostenloos.
Ook voor pariculieren met een vast of opzet zwembad is het mogelijk om de onderwaterfotograaf aan huis te laten komen, voor een onderwatershoot van uw gezin of kinderfeest.

kijk eens naar de
voorbeelden en oordeel zelf.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Heeft u vragen, aarzel niet om
contact met ons op te nemen.

Portfolio
De
Wiemel
Zwembad
de
Schop
FeelFit